Startdato:

13. oktober, 2022

Underviser:

Registreret revisor Anders Bærentzen

Slutdato:

13. oktober, 2022

Lokalitet:

Severin Kursuscenter, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart

Pris:

kr. 2.700,00
Medlemspris:
DKK 1800

Tilmeld kurset herunder

11 Ledige pladser tilbage

Registreret revisor Anders Bærentzen.

På kurset fokuseres der på, hvordan man kan komme i mål med digitaliseringskravet i den nye bogføringslov gennem e-conomic.

Der vil blive fokuseret på funktioner, som at håndtere bilag, hvilke muligheder der er for at få dem ind i systemet, hvordan man kan tilknytte dem til posteringer og hvordan ind scanningen kan danne grundlag for betaling.

Der vil også blive fokuseret på mulighederne for fremsendelse af e-fakturaer.

Endelig vil der på kurset, blive fokuseret på, hvordan man kan opbygge arbejdsgange, som passer til den enkelte kunde, både på købs- og salgssiden.

Kurset vil fungere som en workshop, hvor det forventes at deltagerne skal deltage aktivt og arbejde med de forskellige muligheder. Det forventes derfor, at deltagerne medbringer pc og har en aktiv administrator konto ved e-conomic.

Workshop kl. 8.30-16.30 med indlagte pauser undervejs.

Morgenkaffe på kursus stedet kl. 8.00-8.30.

Vejledende timefordeling: 8 timer i Anden relevant lovgivning og faglige standarder.

Pris medlemmer af Revisorgruppen Dania og FDR kr. 1.800 + moms.  (Rabat fremkommer når man er logget ind med Dania medlemsnummer ved kursustilmelding – FDR medlemmer skal taste “FDR” på betalingssiden).

Pris ikke medlemmer kr. 2.700 + moms

I vil ved tilmelding modtage faktura og kvittering for tilmelding pr. mail med det samme. Faktura skal være betalt 8 dage før kursusstart.

Afbestilling senere end 4 uger før kursusafholdelse medfører fuld betaling.

Såfremt I ønsker at overnatte dagen før – så husk ved bestilling at sige, at det er i forbindelse med Dania-kursus, så får I Dania-rabat. Bestil i god tid – der kan være udsolgt på kursusstedet. Man betaler selv for overnatningen på kursusstedet.