Startdato:

12. oktober, 2022

Underviser:

Registreret revisor Anders Bærentzen

Slutdato:

12. oktober, 2022

Lokalitet:

Severin Kursuscenter, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart

Pris:

kr. 2.700,00
Medlemspris:
DKK 1800

Tilmeld kurset herunder

14 Ledige pladser tilbage

Registreret revisor Anders Bærentzen.

Workshoppen bygges op omkring generel anvendelse af E-conomic. Workshoppen henvender sig til brugere af systemet.

Vi vil starte med de grundlæggende funktioner i programmet, og herefter arbejde os ind i de mere avancerede funktioner, hvor vi blandt andet gennemgår de forskellige måder man kan bogføre på.

Der vil blive lavet en gennemgang af systemet, og hvilke muligheder, der ligger inden for det – men vi vil ikke kunne arbejde med alle områder.

Workshoppen henvender sig både til nybegynderen og dem med lidt erfaring i systemet. Det tilstræbes, at der vil være opgaver på flere niveauer, så man får et udbytte uanset ens eget niveau.

Kurset vil fungere som en workshop, hvor det forventes at deltagerne skal deltage aktivt og arbejde med de forskellige muligheder. Det forventes derfor at deltagerne medbringer pc og har en aktiv administrator konto ved e-conomic.

Workshop kl. 8.30-16.30 med indlagte pauser undervejs.

Morgenkaffe på kursus stedet kl. 8.00-8.30.

Vejledende timefordeling: 8 timer i Anden relevant lovgivning og faglige standarder.

Pris medlemmer af Revisorgruppen Dania og FDR kr. 1.800 + moms.  (Rabat fremkommer når man er logget ind med Dania medlemsnummer ved kursustilmelding – FDR medlemmer skal taste “FDR” på betalingssiden).

Pris ikke medlemmer kr. 2.700 + moms

I vil ved tilmelding modtage faktura og kvittering for tilmelding pr. mail med det samme. Faktura skal være betalt 8 dage før kursusstart.

Afbestilling senere end 4 uger før kursusafholdelse medfører fuld betaling.

Såfremt I ønsker at overnatte dagen før – så husk ved bestilling at sige, at det er i forbindelse med Dania-kursus, så får I Dania-rabat. Bestil i god tid – der kan være udsolgt på kursusstedet. Man betaler selv for overnatningen på kursusstedet.