Startdato:

2. marts, 2022

Underviser:

Statsautoriseret revisor Bjarne Aalbæk

Slutdato:

2. marts, 2022

Lokalitet:

Severin Kursuscenter, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart

Pris:

kr. 2.700
Medlemspris:
DKK 1.800

Tilmeld kurset herunder

18 Ledige pladser tilbage

Beskrivelse

 Statsautoriseret revisor Bjarne Aalbæk, Faglig Afdeling, Brøndby.

Dette kursus er for dig, der i forvejen føler dig rigtig godt klædt på, på alle områder.

Vi ajourfører dig på en enkelt dag med de væsentligste nyheder inden for regnskab, revision, skat, moms, selskabsret, erklæring og revisorloven.

De regler, som revisor arbejder efter i dagligdagen ændres konstant, og det kan være en stor udfordring at holde styr på alle nyheder, især når hverdagen bliver travl i statussæsonen.

Vi gennemgår alle revisors områder i hovedtræk og kigger på, hvad du skal huske på, når højsæsonen for alvor slår igennem. Kurset placeres optimalt i starten af sæsonen, hvor godkendte revisorer og medarbejdere har brug for en reminder på, hvad der er vigtigt lige nu.

Efter kurset har du overblik over de væsentligste ændringer til regnskabsreglerne, revisionsreglerne, revisorloven, skattereglerne og moms i hovedtræk.

Der undervises kl. 8.30-16.30 med indlagte pauser undervejs.

Morgenkaffe på kursus stedet kl. 8.00-8.30.

Vejledende timefordeling: 3 timer i Revisions- og erklæringsområdet og 5 timer i Anden relevant lovgivning og faglige standarder.

Pris medlemmer af Revisorgruppen Dania og FDR kr. 1.800 + moms. (Rabat fremkommer når man er logget ind med Dania medlemsnummer ved kursustilmelding – FDR medlemmer skal taste “FDR” på betalingssiden).

Pris ikke medlemmer kr. 2.700 + moms

I vil ved tilmelding modtage faktura og kvittering for tilmelding pr. mail med det samme. Faktura skal være betalt 8 dage før kursusstart.

Afbestilling senere end 4 uger før kursusafholdelse medfører fuld betaling.

Kursister , der er medlem af Dania og som ønsker overnatning dagen før Dania`s kurser,  kan med fordel bestille et værelse på Severin, hvor medlemskabet af Revisorgruppen Dania skal nævnes ved bestilling og der derved udløses en specialrabat.