Startdato:

6. februar, 2024

Underviser:

Bjarne Aalbæk, statsautoriseret revisor, Faglig Afdeling

Slutdato:

6. februar, 2024

Lokalitet:

Severin Kursuscenter, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart

Pris:

kr. 2.850,00
Medlemspris:
DKK 1950

Tilmeld kurset herunder

13 Ledige pladser tilbage

 Statsautoriseret revisor Bjarne Aalbæk, Faglig Afdeling, Brøndby.

Dette kursus er for dig, der i forvejen føler dig rigtig godt klædt på, på alle områder.

Vi ajourfører dig på en enkelt dag med de væsentligste nyheder inden for regnskab, revision, skat, moms, selskabsret, erklæring og revisorloven.

De regler, som revisor arbejder efter i dagligdagen ændres konstant, og det kan være en stor udfordring at holde styr på alle nyheder, især når hverdagen bliver travl i statussæsonen.

Vi gennemgår alle revisors områder i hovedtræk og kigger på, hvad du skal huske på, når højsæsonen for alvor slår igennem. Kurset placeres optimalt i starten af sæsonen, hvor godkendte revisorer og medarbejdere har brug for en reminder på, hvad der er vigtigt lige nu.

Efter kurset har du overblik over de væsentligste ændringer til regnskabsreglerne, revisionsreglerne, revisorloven, skattereglerne og moms i hovedtræk.

Der undervises kl. 8.30-16.30 med indlagte pauser undervejs.

Morgenkaffe på kursus stedet kl. 8.00-8.30.

Vejledende timefordeling: 4 timer i Revisions- og erklæringsområdet og 4 timer i Anden relevant lovgivning og faglige standarder.

Pris medlemmer af Revisorgruppen Dania og FDR kr. 1.950 + moms. (Rabat fremkommer når man er logget ind med Dania medlemsnummer ved kursus tilmelding – FDR medlemmer skal taste “FDR” på betalingssiden).

Pris ikke medlemmer kr. 2.850 + moms

I vil ved tilmelding modtage faktura og kvittering for tilmelding pr. mail med det samme. Faktura skal være betalt 8 dage før kursus start.

Afbestilling senere end 4 uger før kursus afholdelse medfører fuld betaling.

Hvis I ønsker at overnatte dagen før, den 5.2.2024 – så husk ved bestilling på kursus stedet at sige, at det er i forbindelse med Dania-kursus, så får I Dania-rabat. Bestil i god tid – gerne 1 måned før kursus start – der kan være udsolgt på kursus stedet. Man betaler selv for overnatningen på kursus stedet.