Startdato:

15. november, 2022

Underviser:

Bjarne Aalbæk

Slutdato:

15. november, 2022

Lokalitet:

Severin Kursuscenter, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart

Pris:

kr. 2.700,00
Medlemspris:
DKK 1800

Tilmeld kurset herunder

9 Ledige pladser tilbage

Statsautoriseret revisor Bjarne Aalbæk, Faglig Afdeling, Brøndby.

På dette kursus kigger vi på kravene til dokumentation. Hvornår er der indhentet tilstrækkeligt, og hvornår nok er nok?

Vi tager afsæt i et selskab i klasse B, som får udført revisionen som udvidet gennemgang. Vi kigger på udvalgt dokumentation på regnskabsområder, samt fokuserer på regnskabsmæssige skøn.

Tiden tillader ikke at vi gennemgår alle de praktiske dokumenter, men vi drøfter, hvilke dokumenter der skal laves/indhentes, faktiske formuleringer mv.

Der lægges vægt på en dialogbaseret undervisning, så man undgår en teoretisk gennemgang af områder, men at denne bliver mere praktisk anlagt.

Der undervises kl. 8.30-16.30 med indlagte pauser undervejs.

Morgenkaffe på kursus stedet kl. 8.00-8.30.

Vejledende timefordeling: 8 timer i Revisions- og erklæringsområdet.

Pris medlemmer af Revisorgruppen Dania og FDR kr. 1.800 + moms. (Rabat fremkommer når man er logget ind med Dania medlemsnummer ved kursustilmelding – FDR medlemmer skal taste “FDR” på betalingssiden).

Pris ikke medlemmer kr. 2.700 + moms

I vil ved tilmelding modtage faktura og kvittering for tilmelding pr. mail med det samme. Faktura skal være betalt 8 dage før kursusstart.

Afbestilling senere end 4 uger før kursusafholdelse medfører fuld betaling.

Såfremt I deltager i vores kursus den 16.11.2022 vedr. VSO for øvede, kan man overnatte til Dania-pris på kursus stedet. Man bestiller og betaler selv for overnatningen – husk ved bestilling at sige, at det er i forbindelse med Dania-kursus, så får I Dania-rabat. Bestil i god tid – der kan være udsolgt på kursusstedet.